Période de vente de printemps 2018

12. février - 12. mars

Visite nous:

ZHAW - 26. février
Tous les Demo Days

Période de vente de printemps 2018

12. février - 12. mars

Our Neptun Support fees are fair and student friendly. Advice via e-mail and telephone is free of charge. The following fees are charged for personal assistance at Help Points.

Support Service Pricing

Neptun Customer

Non-Neptun Customer

General support

First 1/2h free!

Students: CHF 35.- / h
Employees: CHF 70.- / h
Alumni: CHF 70.- / h

Students: CHF 70.-
Other: CHF 140.- / h

Flat Rates

Initial installation

• Windows configuration
  • Installation of Windows and driver updates
  • Installation of Office suite (customer must provide the license)
  • VPN
  • Antivirus software
  • Mail account configuration
  • Acrobat Reader
  • PDF-Creator

CHF 50.- (Devices with Windows)

CHF 100.- (Devices without OS*)

*Windows license must be provided by the customer

Hourly rates apply

Migration
to a new device (up to 3 h)

Students: CHF 75.-
Employees: CHF 150.-
Alumni: CHF 150.-

Hourly rates apply
RAM / HD / Keyboard  Exchange/Upgrade CHF 25.- Hourly rates apply
Laptop disposal incl. complete data removal CHF 25.- CHF 50.-

Neptun Sleeve Shop hors ligne

Neptun Sleeve Shop est temporairement indisponible en raison du lancement de notre nouveau site web.

8. 2. 2018

Rappel de Lenovo ThinkPad X1 Carbon 5e génération

Un nombre limité de ces ordinateurs portables sont susceptibles de présenter une vis desserrée qui pourrait potentiellement entraîner une surchauffe de la batterie de l'ordinateur portable. Déterminez ici si votre ordinateur portable est concerné.