2 year Standard warranty. Claim your warranty with Sennheiser:

Sennheiser (Schweiz) AG
In der Luberzen 29
8902 Urdorf
+41 44 751 75 75

https://fr-ch.sennheiser.com/service-et-support-contact

In case of a hardware defect please contact Sennheiser Service Center (Schweiz) to claim your warranty.

Return/Exchange

For returns, exchanges and refunds please contact Pathworks GmbH via email.

Besoin d'aide pour choisir ton ordinateur portable?

Essaie notre conseiller intelligent en ordinateurs portables, NILA!

visiter NILA

2. 9. 2019

Projekt Neptun Compte

Vous n'avez pas besoin d'un compte chez Projekt Neptun pour commander. Les raisons pour lesquelles un compte sera utile à l'avenir sont expliquées dans cet article de blog.